A Forma-1-re készül Vágó Piros és kisfia

Munkája során hétről-hétre különleges élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodik Vágó Piros, aki a Class FM-nek köszönhetően a Forma-1-hez is közelebb került. A népszerű műsorvezetőnek alkalma volt bepillantani a száguldó cirkusz misztikus és veszélyes világába is, de ezzel együtt azon is elgondolkodott: mit szólna, ha fia szeretne majd versenyezni.

 

A négy hónapig tartó nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretében a nyár legnagyobb bulijaira juttatja el a hallgatókat a Class FM. Ezek közül nem maradhat ki a száguldó cirkusz hazai futama sem július 24-26-án, amelyre a szerencsésebbek belépőket is nyerhetnek Vágó Pirosnál. A Class Délután háziasszonya nem először kerül kapcsolatba a szédületes sebességgel közlekedő versenyautókkal.

A Class FM-nek hála korábban volt már lehetőségem a mogyoródi Hungaroringről műsort közvetíteni. Hatalmas élmény volt, amiből leginkább az maradt meg, hogy mekkora hanggal jártak azok az elképesztően gyors autók! Különösen érzékeny vagyok a zajokra, de ettől eltekintve borzasztóan élveztem, hogy a Forma-1 sztárjait szinte testközelből láttam száguldozni” – mesélte Piros, aki már kedvencet is választott a mezőnyből.

„Nőként talán nem is annyira a sportot értékelem a műfajban, mint inkább az autóversenyzők kisugárzását. Szerencsére itt aztán van bőven karakteres figura, de aki nekem a leginkább férfias, akire jó ránézni, van kiállása és valahogy olyan pozitív az egész ember, Jenson Button. Ő most a McLaren Hondánál van és világbajnok is volt már, bár mostanában nem olyan erős. Ennek ellenére ott van és versenyzik, és miatta szerintem abszolút érdemes nézni ezt a versenyt!” – mondta a népszerű műsorvezető, aki büszke arra, hogy Magyarországon is van Forma-1 futam megrendezésére alkalmas pálya. „A hazai pálya Monte-Carlo és Monza mellett a harmadik olyan, ami folyamatosan szerepel a versenynaptárban. Azon mégis elgondolkodnék, magammal vinném-e egy versenyre a fiamat” – árulta el Piros.

„Zalán hét éves, ebben a korban nagyon fogékonyak és könnyen rajongani kezdenek valamiért, ami nem biztos, hogy veszélytelen. Nem tudom, hogy örülnék-e neki, ha megcsapná a benzingőz és egyszer azzal állítana haza, hogy „Anya, autóversenyző leszek”. Természetesen igyekszem minél több élményt és tapasztalatot nyújtani neki, így valószínű, hogy egyszer, ha idősebb lesz, ő is eljön majd velem egy futamra” – fogalmazott a rádiós, aki ha fiát egyelőre nem is, de 25 szerencsés hallgatót és kísérőjüket biztosan eljuttatja a nyár egyik leginkább várt eseményére.

A négy hónapig tartó Class Nyár 2015 programsorozat keretében a piacvezető rádió a Forma-1 sportautói mellett olyan világhírű előadókat hoz közelebb a rajongókhoz, mint John Newman, a The Sript, Ellie Goulding, Violetta, David Guetta, Tiesto, Emeli Sande és Robbie Williams, a legszerencsésebbek pedig személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel.

 

Class Nyár 2015 – Világsztárok nyara a Class FM-en!