A fő cél az élvezet, de az eredmény is fontos!

Villáminterjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel.   Szilveszter Rally 2015.12.27-29. Hungaroring - Mitsubishi EVO IX. Várkonyi Szabolcs - Várkonyi-Cser Mónika   December 27-29-én veszel részt a Szilveszter Rallyn

Villáminterjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel.
Szilveszter Rally 2015.12.27-29. Hungaroring – Mitsubishi EVO IX.
Várkonyi Szabolcs – Várkonyi-Cser Mónika
December 27-29-én veszel részt a Szilveszter Rallyn

Most már lehet tudni, hogy milyen autóval és ki fog navigálni neked?

– Nagyon tetszett a Mitsubishi a Santa Domenica Rallye-n, így úgy döntöttünk, hogy aszfalton is kipróbáljuk, természetesen a feleségemmel, Várkonyi-Cser Mónikával.

Módosult tavalyhoz képest a verseny útvonala, itt mennyi bejárásból lehet felírni a pályát?

– Azt hiszem 3x lehet menni. A belső gyorsasági módosult kicsit, nem lesznek benne a széles aszfaltos részek, amit én nem is bánok, raliautóval nem volt annyira izgalmas, viszont a gumikat rettenetesen koptatta még hidegben is.

Végig egy valaki fog navigálni, vagy más is be ül egy-egy körre?

– Egy kör erejéig kiváló fotós barátom, Makai Geri (MGR) is beül, most bentről fogja nézőket fotózni.

Hó sajna nem várható, így max hideg aszfalton csapatsz majd  a navigátoroddal. Milyen céllal is érkeztek a Szilveszter Rallyra?

– Hála istennek, hogy nem várható hó, mivel ezen a versenyen nem lehet szöges gumikat használni, így az nem lenne élvezhető. A fő cél az élvezet, de természetesen az eredmény is fontos, nagyon kíváncsiak vagyunk, mit tudunk összehozni a hosszú évek óta Mitsubishivel versenyzők ellen, remélem nem fogunk szégyent hozni magunkra.

  – Hajósi Miklós – www.hajoka.hu