A Ferrari Schumachert köszönti

Michael Schumacher a Ferrari csapat tagjaként, 2000-től kezdve zsinórban 5 világbajnoki címet nyert. Az olasz csapat megható szavakkal köszöntötte ma honlapján a rekordert.

“Annyi csodálatos pillanatot töltöttünk együtt, és ki is választottuk a 72-es számot. Ez pedig nem egy véletlen-szám: ez a szám azt a  72 győzelmet reprezentálja, amelyet  Michael a Scuderiával együtt szerzett 1996 és 2006 között. 72 nagydíj, amely rengeteg örömöt adott nekünk, és az Ágaskodó Paripa millió rajongójának világszerte. ” – áll többek között a közleményben.

 Schumi_alta_MEDIA

A Ferrari két okból is minden jót kíván ma legnagyobb bajnokának, hiszen síbalesete miatt Schumacher az életéért küzd ezekben az órákban is: “Mindenki a Ferrarinál, Luca Di Montezemelo elnöktől és Stefano Domenicali csapatfőnöktől kezdve – akik folyamatos kapcsolatban is vannak Michael családjával és a hozzá közel állókkal – folyamatosan figyeli, hogyan alakul a bajnok sorsa. Ezért aztán a mai napon két okunk is van arra, hogy minden jót kívánjunk neki. Forza Michael” – zárul a közlemény.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*