„A Fekete, a Barna meg az Ősz”

Budapest exkluzív jazz klubja, a 450 nm-en, két szinten, igényes belső terekkel kialakított New Orleans Club immár 13 éve fogadja vendégeit. Többek között olyan neves hazai és külföldi előadók, zenészek, mint Al Di Meola, Osibisa, Candy Dulfer, John McLaughlin, Eszenyi Enikő, Koltai Róbert, a Pál Utcai Fiúk, a Budapest Bár, a Benkó Dixieland Band vagy a Group’n’Swing fellépései mellett, számos TV és film forgatásnak is otthont adott: Viva Comet, Megasztár, Dumaszínház, Hal a Tortán vagy az Állítsátok meg Teréz anyut. 

Ezúttal pedig „A Fekete, a Barna meg az Ősz” című zenés kamara előadás debütál a New Orleans Club színpadán. A néző egy füstös kávéházban indul a sors kiszámíthatatlan útjain kalandos utazásra. Társaként – a három szereplő mellett -, az élet sokszor megválaszolatlan kérdései, érzések, pillanatok, szerelmek és eredeti történetek szegődnek, miközben a hangulatot a humor és a jó zene fűszerezi.

Szereplők: Benkő Péter, kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Abebe Dánel-Bebe, Fonogram-díjas énekes, a BackIIBlack együttes tagja és Kató Zoltán, előadóművész, zeneszerző-szaxofonos, Fonogram-díjas. Rendező: Mikó István, Jászai Mari-díjas színész, rendező

Premier: New Orleans Club (1066 Budapest, Lovag u. 5) 2015. február 26. csütörtök 20 óra

Következő előadás: New Orleans Club (1066 Budapest, Lovag u. 5) 2015. március 19. csütörtök 20 óra