A Duna élőben közvetíti Michelisz versenyét

Élőben közvetíti a Duna a vasárnap kezdődő túraautó-világbajnokság magyarországi fordulóját. A több mint háromórás műsorfolyamban a WTCC mellett szintén élőben látható az Auto GP verseny, valamint a csatorna beszámol a Mercedes VIP futamról is.

szujo zoltan

Szujó Zoltán

A Duna vasárnap 12.20-as kezdettel élőben jelentkezik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) harmadik legrangosabb versenysorozatával, a WTCC-vel.  A magyarországi futamokon rajthoz áll Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője is, aki a múlt heti szlovák futamon felállhatott a dobogó harmadik fokára, és saját bevallása szerint idén megismételhető tavalyi futamgyőzelme a Hungaroringen.  A túraautó futamok mellett a Duna az Auto GP versenyt is élőben közvetíti, ahol rajthoz áll Kiss Pál Tamás autóversenyző, az MTVA F1-es stábjának egyik állandó szakértője is. A csatorna az élő közvetítések mellett beszámol továbbá a Mercedes VIP futamról is. A Dunán 12.20-kor kezdődő közvetítés stúdió műsorvezetője Bobák Róbert lesz, a futamok pedig Knézy Jenő kommentálásában hallhatók. A közmédia egy mini stúdióval is jelentkezik a helyszínről, ahol Szujó Zoltán és Wéber Gábor exkluzív interjúkkal várják a képernyők előtt ülőket.

 A WTCC versenysorozat iránti megnövekedett érdeklődést mutatja, hogy a múlt heti szlovák forduló nézettsége – közel 100 ezren nézték és több mint 400 ezer néző kapcsolódott be a Duna közvetítésébe – magasabb volt, mint a tavalyi legnézettebb magyar futam.

A Duna a május 19-i ausztriai futamot is élőben közvetíti majd.