A DK feljelenti a porschés gyűlölködőt!

Az egyik internetes hírportál stábja ma az autópálya mentén gyalogló menekültekről forgatott anyagot. A videón egy, a többiektől lemaradt sokgyermekes menekült család látható, amint segítséget kap két magyar hölgytől, akik felajánlják, hogy elviszik őket valameddig. A segítségadást azonban meghiúsítja egy porschéval közlekedő kopasz fiatalember, aki autójából kipattanva azt ordítja a két magyar nőnek, hogy: “Segítesz egy menekült családot? Megöllek!”

A szlovák rendszámú, nyitott tetejű Porsche tulajdonosa a videón erőszakosan be is nyúl a magyar kisbuszba, miközben halálosan megfenyegeti a menekülteknek segítő magyar hölgyeket. Az erőszakos kopasz férfi a videó készítői szerint nem mellesleg egy “nemzeti érzelmeitől túlfűtött úr”, ami “nemzeti kormányunk” menekültekkel kapcsolatos üzeneteit ismerve sok mindent megmagyaráz. A menekültek a videó végén megköszönik a segítséget a két hölgynek, de inkább gyalog, sírva folytatják útjukat.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a porschés gyűlölködő ellen. A DK elvárja a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézrekerítéséért!- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében a DK sajtóirodája.