A DK azt kéri, Orbán indítson vagyonosodási vizsgálatot Giró-Szász ellen

 A világ egyetlen milliárdos gázszerelője után itt a világ egyetlen milliárdos politológusa. Orbán Viktor környezetében igazi reneszánsz emberek bukkannak fel, akik mindenhez értenek.

Legfrissebben Giró-Szász András, kormányzati főkommunikátorról derült ki, hogy nagyjából milliárdos vagyont halmozott fel. Dolgozott az adófizetők pénzén megrendeléseket kapó Századvégnek, majd az adófizetők pénzén működő Magyar Televíziónak. Eközben totálisan összeférhetetlenül kormányszóvivő volt és most is egyik vezetője a kormányzati kommunikációs gépezetnek.

Most már az is kiderült, hogy szállodatulajdonos lesz a budapesti belvárosban.
A Demokratikus Koalíció a közpénzek haveri zsebekbe juttatását lopásnak minősíti. A DK felszólítja Orbán Viktort, hogy esküjéhez híven miniszterelnökként, és ne keresztapaként viselkedjen, és legalább a látszat kedvéért indítson vagyonosodási vizsgálatot a Vida Ildikó vezette Nemeti Adó- és Vámhivatalnál valamennyi minisztere és államtitkára ellen. Kezdődjék a vizsgálat Giró-Szász Andrásnál.

Érteni fog az ország abból, ha nem indul el a vizsgálat, és abból is, ha a NAV nem talál senkinél semmit a korrupcióban fuldokló maffiakormány tagjainál.- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében  Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője.