A Dentons támogatja a 14. Nemzetközi Bátor Tábor Jótékonysági Golfversenyt

A Dentons örömmel jelenti be, hogy immár második éve szponzorként támogatja a Nemzetközi Bátor Tábor Jótékonysági Golfversenyt. Az idei, tizennegyedik rendezvényre ma kerül sor a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Clubban. A versenyt jótékonysági gálavacsora és árverés követi a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában. A Dentons mellett az AMC Networks a rendezvény társszponzora.

A Bátor Tábor Alapítvány (http://www.batortabor.hu) ingyenes terápiás rekreációs táborokat szervez olyan közép-európai gyermekek számára, akik rákban, cukorbetegségben, reumás ízületi gyulladásban vagy más krónikus betegségben szenvednek. Az elmúlt 15 évben több mint 7000 gyermek vett részt a programban. A Bátor Tábor az egyetlen közép-európai tagja a Paul Newman által alapított Serious Fun Children’s Network hálózatnak, amely Magyarország mellett Csehországból, Szlovákiából és Lengyelországból fogad táborozó gyerekeket.

2003 óta a Jótékonysági Golfversenyek jelentik a Bátor Tábor Alapítvány egyik legfontosabb támogatási forrását. Az esemény mára figyelemreméltó jótékonysági programmá nőtte ki magát, és a magyarországi, illetve a közép-európai üzletemberek és döntéshozók fontos összejövetelének számít.

„A Bátor Tábor Alapítvány elkötelezett támogatójaként büszkeséggel tölt el, hogy a Dentons az idén ismét szponzorálja a Jótékonysági Golfversenyt” – hangsúlyozta Rob Irving, a Dentons partnere és a társaság globális magántőke csoportjának társelnöke. „Az alapítvány és tevékenysége iránti elkötelezettségünk jól érzékelteti, milyen aktív szerepet vállal a Dentons a helyi közösségekben világszerte.”

„Örülünk, hogy a Dentons ismét támogatja a Nemzetközi Bátor Tábor Jótékonysági Golfversenyt” – nyilatkozta Steven Juhász, a Bátor Tábor Alapítvány elnökségi tagja, a golfverseny egyik fő szervezője. „Munkánk kitartó támogatásával a Dentons bizonyította elkötelezettségét a közép-kelet-európai régió iránt, és azt is, hogy megérdemelten tartozik a térség üzleti közösségének megbecsült tagjai közé.”