A Dentons elindította a Nextlaw Global Referral Network-öt

A világ legnagyobb ügyvédi irodája, a Dentons küldetése során fontos mérföldkőhöz érkezett, amellyel új alapokra helyezi és magasabb szintre emeli az ügyfelek kiszolgálását. A ma elindított Nextlaw Global Referral Network jogi szolgáltatásokat ajánló hálózat jelenleg 283 ügyvédi irodával a világ 160 országában áll az ügyfelek rendelkezésére.

A földrajzi lefedettséget és a részt vevő ügyvédi irodák számát tekintve a Nextlaw Global Referral Network a legkiterjedtebb ilyen jellegű hálózat a világon. A hálózathoz globálisan eddig már több mint 18 600 ügyvéd csatlakozott, és a következő hónapokban a tagok számában további növekedés várható. A hálózat saját fejlesztésű technológiai platformja segítségével az ügyvédi irodák az ügyfelek szükségleteinek legmegfelelőbb ügyvédi irodát tudják ajánlani világszerte.

 

A Nextlaw Global Referral Network két szempontból különbözik a hagyományos, fizetős jogi szolgáltatásokat ajánló hálózatoktól. Egyrészt nem szed tagdíjat a csatlakozó ügyvédi irodáktól, másrészt nem biztosít tagjainak területi kizárólagosságot. Így az ügyfelek minden esetben a számukra legmegfelelőbb ügyvédi irodát választhatják – és nem azt, amely történetesen kifizette a tagsági díjat, vagy területi kizárólagosságot kapott, függetlenül attól, hogy képes-e biztosítani a szükséges szakértelmet az adott joghatóságon belül. A díjmentes tagsággal, valamint azzal a lehetőséggel, hogy egy adott piacon az ügyfél többféle méretű, tapasztalatú és szakértelmű jogi iroda közül választhat, az ismétlődő, kölcsönös ajánlásokat támogató technológiai platformmal rendelkező Nextlaw Global Referral Network célja, hogy az ügyfeleket a legfelkészültebb jogi szakemberekkel hozza össze a világ minden pontján, így juttatva üzleti lehetőségekhez a színvonalas ügyvédi irodákat.

„A Dentonsnál a jogi szolgáltatásokat új alapokra helyezve arra törekszünk, hogy az ügyfeleket a számukra legmegfelelőbb, az adott helyen kellő tapasztalattal rendelkező ügyvédekkel hozzuk össze” – nyilatkozta Joe Andrew, a Dentons globális elnöke. „Kiterjedt, fejlett hálózatunkban pontosan és azonnal meg tudjuk keresni a hálózatunk tagjai és ügyfeleink számára szükséges tudást és képességeket.”

Elliott Portnoy, a Dentons globális vezérigazgatója hozzátette: „Minden tagvállalat részletes minőségi átvilágításon esik át. A továbbiakban is bővíteni kívánjuk az ügyvédi irodák globális közösséget olyan irodákkal, amelyek mindegyike egy közös célt tart szem előtt: mindenhol a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák az ügyfeleknek.”

 

Jeff Modisett, a Nextlaw Global Referral Network vezérigazgatója elmondta: „A számok magukért beszélnek. Az első bejelentés óta eltelt szűk öt hónapban 283 kiváló, független ügyvédi irodát győztünk meg arról, hogy csatlakozzon hozzánk. Mivel egyetlen földrajzi térség esetében sem adunk kizárólagosságot egy irodának, amely hajlandó ezért fizetni, valamint éves díjat sem számítunk fel, az ügyfelek most először biztosak lehetnek abban, hogy a legmegfelelőbb ügyvédet ajánljuk nekik, nem pedig azt az irodát, amely fizetett azért, hogy a hálózat tagja legyen.”