A Dal 2022 utolsó válogatójában is együtt keressük az év slágerét

A dalverseny utolsó válogatója következik szombat este, amelyben összeáll az elődöntős mezőny. Ismét tíz produkciót láthatnak a Duna nézői. A Dal 2022 zsűrije továbbra is a nézőkkel együtt keresi az év magyar slágerét.

Az utolsó válogató nemcsak azért lesz különleges, mert újabb tíz dal mutatkozik be élőben, hanem, mert az adás végére kialakul az elődöntős mezőny. A tét a versenyben maradás „Az Év Dala 2022” címért, és már csak öt hely kiadó. Az alábbi produkciók közül négy a zsűripontszámok alapján jut tovább, egy pedig a közönség szavazataival. Az elődöntőben már akusztikus verzióban hangoznak el az előadások.

Detti – Mihez Kezdjek

Ekanem – Hideg szél

Ketch feat. Pink Edvárd – Börtön

Kontraszt – Éberálom

MattSet – Most vagy soha

Napfonat – Mint a zápor

Palágyi Ildikó – Pillangó

Stage DivesBipoláris Egyensúly

Swing à la Django feat. Koszika – Utazás

SwingGirls feat. Niko – Nagy a szívem

A szakmai zsűri a harmadik adásban ismét kiosztotta a legmagasabb adható pontszámot. Ezúttal Oláh Ibolya produkciójára, aki bár azt énekelte Nem adom el, de megvették. Nyári Aliznak Félóra nyár elég volt a sikerhez. Elődöntőbe jutott még a Third Planet Táncol a világ és Solére Másért című dala. A közönség szerint GRETA dala Igazi kincs, amely ötödikként jutott tovább. Extra produkcióként a godfater. lépett fel, Tátrai Tibor és új formációja A Dal 2022 színpadán debütált.

Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az év dalát, amit jövőre mindenki dúdolni fog! Kövesd A Dal 2022 Facebook és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos Youtube és TikTok csatornáját, hogy ne maradj le semmiről!

A Dal 2022 negyedik válogató – szombaton 19:35-től a megújult Dunán!