A Dal 2015 – Kottakönyvben a legjobb 30 dal!

a_dal_2015_zeneszoveg_kottakonyv_coverIdén első alkalommal az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi fordulójához és a legjobb 30 dalhoz kapcsolódóan Kottakönyvet ad ki a Zeneszöveg.hu és az MTVA. A Dal elődöntőivel egy időben megjelenő kiadvány kifejezetten a zenekedvelő nagyközönség számára készült, s olyan formában tartalmazza a kottákat, hogy azok énekelhetőek és gitárral vagy zongorával is  könnyen eljátszhatóak legyenek.

A kiadvány több, mint 140 oldalon keresztül mutatja be A Dal hazai elődöntőjébe jutott szerzemények kottáit, világos, érthető, könnyen játszható formában. A Kottakönyv a nyomtatott verzió mellett már ebook formájában is elérhető, valamint később a dalok kottáihoz egyenként is hozzá lehet majd jutni a Zeneszöveg.hu felületén, a Zenekupon.hu oldalon keresztül is.

A kiadvány a “Kottakönyv – A Dal 2015” címet viseli és a “Zeneszöveg.hu Kották sorozat” második része (a Tavaszi Zsongás volt az első, 2014-ben), melynek folytatásában további népszerű előadók munkásságát felölelő kottakönyv megjelenése is várható. A kottakönyv annak a kultúrmissziónak az egyik fontos állomásamelyet a Zeneszöveg.hu már több, mint 10 éve végez hazánkban azért, hogy minél szélesebb körben népszerűvé és elérhetővé tegyék a zenét, s annak minden elemét a zenekedvelők számára, s ezzel együtt támogassák az előadókat tehetségük kibontakoztatásában.

További információ és rendelés: 

Fizikai formátum: http://www.zenekupon.hu/a-dal-2015-30-legjobb-kottafuzet.html

EBOOK: http://www.zenekupon.hu/a-dal-2015-30-legjobb-e-book.html

http://adal2015.hu/