A Czollner-Balogh párbaj legújabb állomása a SportKlubon

A Dodzsem egyik legszórakoztatóbb párosa Czollner Gyula és Balogh Tamás állandóan hadakoznak egymással és folyamatosan különleges próbatételek elé állítják a másikat. A fiúk a késhegyre menő vitáikat már nem csak a stúdióban vívják: legutóbb Gyula egy cápákkal teli medencés merülésre invitálta Tomit, amiért most eljött a revans ideje.

 

Balogh Tomi a cápás kaland után klasszikus módját választotta a visszavágásnak és műsorvezető társát egy öt találatig tartó kardpárbajra hívta ki a SportKlub MezTelenül című műsorának kamerái előtt.

„Azért gondoltam, hogy a vívás tetszeni fog Gyulának, mert generációs szakadék van közöttünk. Hiába vittem volna el egy freestyle parkba, mert nem is értette volna, hogy mi történik ott. Gondoltam, a kardvívásban majd jobban feltalálja magát” – mondta nevetve a kihívó fél.

Czollner Gyula annak ellenére is elfogadta a kihívást, hogy saját bevallása szerint még sosem tartott a kezében kardot. A két műsorvezetőt Szilágyi Áron, a Vasas londoni olimpiai bajnoka vezette be a vívás rejtelmeibe a nagy presztízs csata előtt. „Nagyon tetszett, hogy vívás közben nem láttam Tamás arcát, mert a háló az egész fejét eltakarta” – összegezte a vívópárbajt követően véleményét Czollner Gyula, aki már tervezi is a következő kihívást.

Aki kíváncsi Szilágyi Áron olimpikon vívással kapcsolatos tanácsaira és a két műsorvezető legújabb párbajának eredményére, ne hagyja ki csütörtökön 19.50-kor vagy szombat délben a SportKlub MezTelenül című műsorát.