A csúcs felé tör a New Level Empire

Magyar formáció tör a Class FM legjobbjai közé – a New Level Empire egyre jobb pozíciót harcol ki magának a listán. Talán éppen Avicii dalát taszítják majd le a dobogóról, a DJ ezen héten azonban még tartja harmadik helyét. Eminem Rihannával közös felvétele is javított a Class40-ben.

 

A New Level Empire ráadásul tíz helyet is javított hazánk mérvadó listáján, vagyis ha így folytatják, rövidesen ők is ott lehetnek a legjobb három között. A tavaly nyáron megalakult magyar formáció tagjai: DJ Newl, (dobok), Zola (ének-gitár), Krash (billentyű), valamint Shizuka (DJ). A csapat második slágeréhez, a The Last One című felvételhez egyébként egy fekete-fehér klip is tartozik, amelyet november eleje óta lehet látni. A The Last One a Class40 29. legjobbja a héten.

A Tim Bergling néven született világhírű svéd DJ, Avicii You Make Me című dala a leghallgatottabb rádió listájának harmadik helyén áll. A felvétel nem az első, amely hihetetlenül népszerű a közönség körében és minden bizonnyal nem is az utolsó. A sláger Avicii első, True címet viselő albumán szerepel, amelyen olyan alkotókkal dolgozott együtt, mint a Class FM meghívására hazánkban is fellépett amerikai soul zenész Aloe Blacc, Mac Davis country zenész, vagy éppen Adam Lambert énekes és dalszerző.

Avicii Eminemmel ugyan nem dolgozott együtt, ám ez a rappert valószínűleg nem zavarja, vannak elegen, akikkel együttműködhet. Először 2010-ben kérte fel Rihannát, hogy működjön közre a The Way You Lie című számban, ami hihetetlenül nagy siker lett. Most, három évvel később ismét arra vállalkoztak, hogy közös, The Monster című slágerükkel meghódítsák a zenerajongók szívét és fülét. A dal Eminem nyolcadik stúdióalbumának, a The Marshall Mathers LP 2-nek újdonsága. A lemez egyébként igen jó kritikákat kapott, sokan kiemelték az előadó technikai tudását, de méltatták produceri képességeit is. A Class40-ben is javítottak, így ezen a héten a 17. helyen állnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*