A csomagok olcsóbban utaznak a Wizz Air promóciójával

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette,hogy két napos promóciót hirdet július 30-án és 31-én éjfélig, amelynek keretében a wizzair.com oldalon minden előre fizetett feladott poggyász díját 33 százalékkal csökkenti.

A légitársaság emlékeztette utasait poggyászszabályzatára is, hiszen olcsóbban utazhatnak, ha a megfelelő poggyásztípust választják. Már több mint 200 ezren látták a Wizz Air Youtube videóját, amely bemutatja, hogyan utazzunk csomaggal okosan.
https://www.youtube.com/watch?v=jXg_NEAh6eo

A három különböző poggyásztípus a Wizz Airnél
Kisméretű kézipoggyász

Legfeljebb 42x32x25cm

ingyenesen felvihető a fedélzetre
Nagyméretű kézipoggyász

Legfeljebb 56x45x25cm

alacsony díj ellenében felvihető a fedélzetre
Feladott poggyász akár 32 kg is lehet, amely megegyezik néhány magas viteldíjú légitársaság business class szolgáltatásával, de a Wizz Airnél ésszerű díjért foglalható

“Itt a nyár, az iskolának vége, itt az ideje elutazni a barátainkkal és a szeretteinkkel” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – “Alacsony viteldíjaink mellett most tovább növelheti megtakarítását poggyász promóciónkkal. Most szerdán és csütörtökön a szokásos online díj kétharmadáért adhatja hozzá a poggyászt repülőjegyéhez. Foglalja le utazását kedvezményes poggyászdíjjal a wizzair.com oldalon és élvezze a nyarat!”