A Budapest Parkban játszik a Paddy and the Rats

IMG_5888a

2014. július 16-án szerdán a Budapest Parkban lép fel a Paddy and the Rats. A koncerten egy-két újdonságra is számíthatnak a nézők, hiszen a zenekar folyamatosan dolgozik.

„Már javában folyik 3 új dal felvétele, amiből egy még a nyáron megjelenik. Szeretnénk megtartani az eddigi dallamvilágot, de próbálkozunk új dolgokkal, főleg hangszerelésben, amit megpróbálunk a színpadon is megjeleníteni majd. Bevettük a hangszerek közé a zongorát, ami önmagában még nem újdonság, mert volt pár dalunk eddig is (Clown, I Always See You), amiben volt zongora, viszont csak kíséret szinten. Most pedig megpróbálkoztunk azzal, hogy a zongora viszi a banjo-val a fődallamot, ami szerintünk rohadt jól áll a dalnak és szeretnénk élőben is így megszólaltatni. A másik érdekesség az lesz, hogy pár dalban én is elektromos gitáron  játszom majd, amitől sokkal teltebb lesz a hangzás, mint eddig. Ezt már régóta tervezzük, de a mostani dalok megkövetelik sokszor a két gitár témát, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk végre. A tervek szerint a Parkban lesz a premier, úgyhogy, aki kíváncsi az újításokra, azt várjuk sok szeretettel!”- meséli Paddy, az énekes.

A Parkos fellépés után pedig a miskolci gyökerű csapat hazai pályán játszik ismét, hiszen július 17-én csütörtökön az EFOTT nagyszínpadán láthatjuk őket este 11 órától.

További hír még a zenekar háza tájáról, hogy megjelent a csapat 5 évét feldolgozó dokumentumfilm-sorozat második epizódja, melyet itt lehet megtekinteni:

Paddy and the Rats koncert, vendég: The Scarlet
2014. július 16. 19 óra
Budapest Park, Soroksári út 60.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/724578180940511/