A Belföldi utazás mellett a SZÉP-kártya használatát is

A belföldi utazás népszerűsítése mellett  SZÉP-kártya kibővült felhasználási lehetőségeire összpontosít a Magyar Turizmus  Zrt. augusztusi országos kampánya. A társaság közterületi médiában látható  hirdetései a júliusi kreatívok látványelemeit és hangulatvilágát viszik  tovább.

Nem elsősorban a  turisztikai termékekre, hanem a SZÉP-kártya eddiginél szélesebb körű  felhasználhatóságára hívják fel a figyelmet a nemzeti turisztikai  marketingszervezet belföldi utazást népszerűsítő hirdetései. A Magyar Turizmus  Zrt. marketingtervében kiemelt célként szerepel a belföldi utazás, mint egész  évben választható alternatíva népszerűsítése, amelynek hatékony eszköze a  2011-ben bevezetett Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) is. A most látható  hirdetésekben társaság a családok megszólítására törekszik, hiszen sokan most  kezdik meg szabadságukat, s az év második felében is bizonyára sokan indulnak  majd hosszabb-rövidebb pihenőre. A kikapcsolódni vágyók számos hazai helyszín  közül választhatnak. Azok számára, akik most tervezik utazásukat, segíthet a  döntésben, hogy július 1-je óta bővült az átjárhatóság a SZÉP Kártya zsebei  között: már nem csak szálláshely-szolgáltatásért, hanem gyógyfürdő- és  strandbelépőért is lehet mindhárom zsebről fizetni. Változott a szálláshely zseb  felhasználása is, a szálláshelyen igénybe vehető összes szolgáltatás  kiegyenlíthető a SZÉP Kártya első alszámlájáról, nem csak a szálláshely  szolgáltatás.

A hirdetések azt a  célt is szolgálják, hogy minél többen keressék fel a társaság megújult  weboldalát. A folyamatosan frissülő www.itthon.hu oldal segítséget nyújt a hazai  úti cél kiválasztásához, programokat, szállásajánlatokat, illetve úti tippeket  gyűjtenek itt össze az útnak indulók számára.

A kampány vizuális  elemeit ezúttal is a társaság saját csapata dolgozta ki. A júliusi „Nem csak  vízpart!” kreatív látvány- és hangulati elemeit megtartó hirdetések a  közterületi médiában augusztus elsejétől a hónap végéig láthatók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*