A 9 éves Kovács Tamás Péter tarolt Szocsiban

A Kids Model Management Agency Hungary versenyzője, Kovács Tamás Toncsi tarolt Szocsiban, az egyik legfontosabb világszintű gyermekmodell és gyermekszépségverseny totális győztese lett. A 9 éves fiú tőle megszokott módon kimagaslóan túlteljesítette a zsűri elvárasait.

120 gyermek részvételével egyszerre három neves világszintű versenyt rendeztek meg 4 és 26 év közötti gyermekeknek múlthéten Oroszországban, Szocsiban. A Treasure of Nations nevű televíziós fesztivál keretein belül reklámanyagokat készítettek velük és a legkülönbözőbb formákban mutathatták be a tehetségüket, a Best Model of the Black Sea versenyen a legjobb gyermek modellt, The Best Photo Model of the Black Sea versenyen pedig a legjobb gyermek fotómodellt keresték.

Mindhárom kimagasló eredményt ért el a Kids Model Management Agency Hungary versenyzője, a 9 éves kenderesi Kovács Tamás Péter. A fiú maximális pontszámmal megnyerte a National Total Grand Prix és a The Best Model of the Black Sea díjat is, amely azt jelenti, hogy ő lett a versenyek totális győztese. Tamás ezen felül felkérést kapott JUNONA bolgár designertől és a TopKids Magszintől is, valamint Moszkva egyik legjobb fotósa készített róla képeket, amelyek egy orosz magazinban is bemutatásra kerülnek.

A komoly nemzetközi karrier előtt álló kisfiú idén januárban megnyerte a PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű orosz gyermekszépségversenyt, júliusban Bulgáriában, Neszebárban ugyancsak Super Grand Prixet nyert, ezekkel együtt az elmúlt fél évben öt különböző nemzetközi versenyen kapta a legnagyobb megnyerhető díjat. Ennyi előkelő helyezést rajta kívül egyetlen magyar kisfiú sem ért el világversenyen, de világszinten is páratlan, hogy valaki így nyerje sorban a megmérettetéseket.

Kovács Tamás Péter mellett két másik magyar versenyző, a 7 éves Töreki Violette Rose és a 12 éves Kovács Benjámin is részt vettek a Szocsiban rendezett világversenyen. Violette a The Best Children ‘s Photo Model of the World 2015 díjat, míg Benjámin a Grand Prix The Best Photo Model of the Black Sea 2015 kategória díjat nyerte meg.