500 gyerek beiskolázásában segédkezik a DK

Kezdődik az új tanév, sok családnak pedig nagy gondot okoz a gyermekek beiskolázása, mert a tanszerek, a tankönyvek, a megfelelő felszerelések és ruházat megvásárlása megoldhatatlan helyzet elé állítja őket. Az Orbán-kormány arra sem hagyott elegendő pénzt a magyar családoknál, hogy el tudják indítani gyermekeiket tanévkezdéskor.

A Demokratikus Koalíció DK Segít nevet viselő tanszergyűjtő akciója sikeresnek bizonyult. Az emberek bebizonyították, hogy hajlandóak felelősséget vállalni egymás iránt és rengeteg tanszert juttattak el a DK Segít-en keresztül a rászoruló családoknak. A Demokratikus Koalíció több, mint 500 gyerek beiskolázásához gyűjtötte össze a szükséges tanszereket, nagyjából 2,8 millió forint értékben. Ha a kormánynak nem is, az embereknek még mindig fontos, hogy a jövő reménységei akkor is az iskolapadva ülhessenek, ha a nélkülözés a mindennapjaik része.

A DK büszke arra, hogy jóindulatot, segítséget és odaadást közveíthetett az emberek között, és ezúton is köszöni a ma átadott rengeteg adományt!- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében Vadai Ágnes, a DK alelnöke.