365 Opel Vivaro busz talált gazdára az idei Falugondnoki program keretében

Sikerrel szerepelt az Opel az idei Falugondnoki programban. Az Európai Unió Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapjából származó forrásokra lehetett a kistelepülések (5000 főnél kisebb lélekszámú) önkormányzatainak és non-profit szervezeteinek pályáznia egy olyan közbeszerzés keretében, amely meghatározta, milyen kisbuszok vásárlását lehet ily módon finanszírozni. Az Opel palettájáról a Vivaro Combi került be ebbe a körbe és a sikerrel pályázó kistelepülések közül mintegy négyszázan választották ezt a modellt.

Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója ad interjút a Falubusz programról

Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója ad interjút a Falubusz programról

 

A kilencszemélyes Vivarók közül többet a vásárló igényeinek megfelelően alakítottak át: volt, amelyiknél csak egy vonóhorog szerepelt az extra kívánság listán, de volt olyan Vivaro, amelyet teljesen átalakíttatott az Opel Magyarország, hogy mozgássérültek szállítására, kerekes székek rögzítésére alkalmas legyen.

Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az átadáskor a következőket mondta: „Fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában mi is hozzájáruljunk a vidéken, kistelepülésen élők életminőségének a javításához, támogatjuk a Falugondnoki Program célkitűzéseit. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy közel 400 pályázó választotta a Vivaro Combit és azt az Opel által biztosított ötéves szolgáltatás csomagot, amely kiterjesztett garanciát és biztosítást is tartalmaz.”

A magyar személyautó piacon az Opel továbbra is őrzi első helyét 11,58 %-os piaci részesedéssel. A cég november 20-án nyitott márkakereskedői hétvége keretében mutatja be a nagyközönségnek az új Opel Astrát, amelytől azt várja, hogy további lendületet ad az értékesítésnek.

opel_2