3. ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA

3artmoziejszaka-67x40-rgbHa egy rendezvényt harmadik alkalommal tartunk meg, az már hagyománynak nevezhető – az Artmozik Éjszakája ezzel tehát a pesti éjszaka egyik legfiatalabb, ám így is igen közkedvelt hagyományos programja. A folytatások egyik kötelező eleme egy új szereplő megjelenése: így idén a Toldi, a Művész és a Puskin mozi mellett egy negyedik helyszín, a nemrég felújított és újranyitott Tabán mozi is várja az éjszakai fesztiválozókat.

A repertoárt a korábbi évekhez hasonlóan részben aktuális filmek, részben a közelmúlt sikerei alkotják, amelyeket most egy alkalommal újra műsorra tűzünk. De természetesen ezúttal is tovább színesítjük a palettát és elhozunk a nézőknek olyan alkotásokat, amelyeket itt láthatnak először Magyarországon.

A négy helyszín tetszőleges bejárásához, a filmek korlátozás nélküli megtekintéséhez egész éjszakára egyetlen karszalag szükséges.

Az idei ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA teljes programja hamarosan megtalálható lesz mind a négy mozi web-, illetve Facebook-oldalán, de az már biztos, hogy szerepelni fog a műsorban a Coen-testvérek Cannes-ban díjazott legutóbbi filmje, a Llewyn Davis világa (Inside Llewyn Davis), valamint az alábbi PREMIER ELŐTTI bemutatók:

 

Az ötödik kerék (L’ultima ruota del carro)

olasz vígjáték

A Szülők és gyerekek: használat előtt felrázandó rendezőjének új komédiája.

Grace – Monaco csillaga (Grace of Monaco)

francia-amerikai-belga-olasz életrajzi dráma

Grace Kelly életébe Nicole Kidman játékán keresztül nyerünk bepillantást.

Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves)

izraeli thriller

Egy emberrablás csúnya tortúrába torkollik – Quentin Tarantino szerint az év legjobb filmje!

A karszalagok a Művész, a Puskin, a Toldi és a Tabán mozik pénztáraiban már kaphatók!

Május 7-ig 2500 Ft, május 8-tól 3000 Ft.

                        www.muveszmozi.hu  –   www.puskinmozi.hu    –    www.toldimozi.hu     –     www.tabankinoteka.hu