25 évvel fiatalabb lánnyal jár David Guetta

David Guetta tavaly márciusban vált külön feleségétől, és azóta számtalan hódítással büszkélkedhet: jelenlegi párja a nála 25 évvel fiatalabb kubai származású modell, Jessica Ledon.  A Grammy-díjas francia DJ Emeli Sandé-val közös dala az élre tör – már ezüstérmes a Class FM listáján. Guetta és fiatal kedvese egyelőre nem terveznek esküvőt, nem úgy, mint a Class FM listájának legnépszerűbb hazai előadója, Caramel.

davidguetta_emelisande

 

David Guetta és Emeli Sandé What I Did for Love című dala ezüstérmes lett a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. A fiatal brit énekesnő első, hálószobában írt slágere óta hatalmas utat járt be, hangjával meghódítva az egész világot. Így nem csoda, hogy őt kérte fel legújabb dalához David Guetta, aki majd egy évtizede az egyik legismertebb és legnagyobb név a lemezlovasok világában. A hatodik albumán dolgozó francia DJ jelenleg egy nála 25 évvel fiatalabb modellel kavar, emellett rendre gyártja a világslágereket.

Caramel Még egyszer című felvétele az egyik legnépszerűbb hazai dal, amely már a 10. a listán. Az énekes nemcsak a zenében, hanem a magánéletben is sikeres, élete legboldogabb időszakát éli. Élvezi az apaság minden egyes pillanatát, ráadásul azt tervezi, hogy rövidesen az oltár elé vezeti egzotikus szépségű párját, akivel nemrég született közös gyermekük. „Jót tett nekünk, hogy voltunk külön is, és hogy megküzdöttünk ezért a kapcsolatért. Úgy gondolom, amióta mindketten eldöntöttük, hogy kitartunk egymás mellett és összekötjük az életünket, töretlen a harmóniánk. De persze ezért nap mint nap tenni, dolgozni kell, összehangolódni és figyelni egymásra.” – árulta el Caramel, aki közösségi oldalán jelentette be, hogy eljegyezte a félig magyar, félig vietnami származású Szilvit.

Óriási népszerűségnek örvend Jennifer Hudson és a Gorgon City Go All Night című felvétele is, amely a héten 9 pozíciót javítva 19. helyen végzett a Class40 slágerlistán, ezzel pedig a hét nyertese lett. Az énekesnő számára a Dreamgirlsben való szereplés hozta meg a világhírnevet, a filmben nyújtott alakításáért a Golden Globe és az Oscar díjat is bezsebelte, a betétdalért pedig Grammy-díjat kapott.