17 700 darab kiváló minőségű ruhát ajánlottak föl rászorulók javára

Óriási siker az Premier Outlet Center és az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciója

A mai napon 17 700 jó minőségű ruhadarabot adtak át a Premier Outlet Center képviselői az Ökumenikus Segélyszervezetnek, akik nehéz körülmények között élő gyermekeknek és családoknak juttatják el azokat. A Center április 27. óta tartó, első ízben megrendezett Adok-Kapok Napok jótékonysági kampányának sikere minden várakozást felülmúlt. Az adománygyűjtő üzlethelyiség már az első napon megtelt, az utolsó két napban pedig közel megnégyszereződött az addig összegyűlt ruhák mennyisége.

A 0301 számú képen balról jobbra Imre Csaba, a Premier Outltet Center igazgatója; Orosz Barbara producer-műsorvezető, az Adok-Kapok Napok háziasszonya és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.

A 0301 számú képen balról jobbra Imre Csaba, a Premier Outltet Center igazgatója; Orosz Barbara producer-műsorvezető, az Adok-Kapok Napok háziasszonya és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.

Április 27. óta töretlen az adakozási kedv a biatorbágyi Premier Outlet Center jótékonysági ruhagyűjtő kampányának keretében, így ma 14.00 órakor 17 700 tiszta, jó állapotban lévő használt ruhát adott át Imre Csaba, a center vezetője Lehel Lászlónak, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának. Az adománygyűjtést azért hívták életre, mert Magyarországon ma is több százezer olyan család él, akiknél az élelmiszer és rezsi költségek kifizetése után nem marad pénz a szociális, munkaerőpiaci beilleszkedéshez szükséges, megfelelő ruházat beszerzésére. A segélyszervezet, amely családok ezreivel tartja a kapcsolatot, szakemberek segítségével gondoskodik a ruhák megfelelő elosztásáról a következő 1-2 hónapban.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet igazgatója a következő szavakkal köszönte meg a segítséget: „Nagyon örülünk, hogy ilyen látványos eredményeket hozott az összefogás! Ezúton is köszönetet mondunk partnerünknek a Premier Outlet Centernek, az adományozóknak és önkénteseinknek, amiért  a közös cél érdekében mindenki a tőle telhető legjobbat tette hozzá az akcióhoz. A Segélyszervezet a következő hetekben intézményein és Segélyközpontján keresztül juttatja el a mind mennyiségében mind minőségében kiemelkedő ruhaadományokat a rászoruló családoknak.”

A Premier Outlet Center vásárlói, látogatói zsákszámra hozták az adományokat az erre a célra kialakított üzlethelyiségbe. Az adománygyűjtő pont már az első napon megtelt, és nem egyszer négy önkéntes is kevés volt a folyamatosan érkező ruhák válogatására, dobozolására. A ruhaadományok száma a kampány utolsó két napján megháromszorozódott. A felhívásra Budapesttől távolabbról is érkeztek felajánlások, melyek összegyűjtésében a Premier Outlet vezetősége és munkatársai – köztük Imre Csaba centerigazgató – személyesen vettek részt.

 „Nagyon büszkék vagyunk a vásárlóinkra, amiért valódi örömmel és lelkesedéssel álltak az ügyünk mellé. Ez abból látszik, hogy sokan majdnem teljesen új, kifogástalan állapotban lévő ruháikat ajánlották fel. Talán nem nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy jövőre megismételjük az Adok-Kapok Napok akciót” – zárta le a kampányt Imre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*