1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek

Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok – minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.

Tolvai Reni Fotó: KIOSK

Tolvai Reni
Fotó: KIOSK

 

Mesés keleti hangulat szállta meg a népszerű fővárosi találkozóhelyet, ahol az egész hétvégén át tartó varázslatot szombaton egy őrületes parti koronázta meg. A nem mindennapi eseménynek Nagy Adri sem tudott ellenállni, hiszen nagy rajongója ennek a kultúrának.

„Amikor Egyiptomban jártam, teljesen magával ragadott a kultúra és a jellegzetes helyi viselet. De több szempontból is közel áll hozzám ez a világ, mivel a keleties ízeket is nagyon szeretem, gyerekkoromban pedig rajongtam az Aladdin című meséért. Régi vágyam eljutni Indiába, és a KIOSK kicsit megelőlegezte most nekem ezt az utazást” – mondta a Jóban Rosszban színésznője, aki hamarosan új dallal is debütál.

Szekeres Nóri szívesen szakad ki a hétköznapokból, ez a világ pedig már ismerős volt számára.

„Törökországban és Jordániában járva kaphattam egy kis ízelítőt ebből a hangulatból, de ez a parti igazán mesésen sikerült. Nagyon tetszik, hogy Hubert és a barátai ilyen tematikus esteket álmodnak meg, ebben a legjobb, hogy meg is valósítják mindezt, amelynek így mi is a részeseivé válhatunk. Itthon többnyire csak farsangkor öltözünk be, de ezek a bulik egy plusz alkalmat teremtenek arra, hogy kicsit elrugaszkodjunk a valóságtól, játszunk egy jót, és kicsit másak legyünk.” – vélekedett Nóri.

Az este extra különlegessége volt, hogy a tulajdonos, Hlatky-Schlichter Hubert itt ünnepelte születésnapját.

„Jelenleg öt legfontosabb nő van az életemben, akik mindenben mellettem állnak. Velük szoktunk viccelődni, hogy ők a HSH Harem. Ezért is választottam ezt az irányvonalat az idei szülinapom alkalmából” – kezdte Hubert. „A tematikus bulik pedig már hagyománynak számítanak nálunk. Néhány éve szerveztem az első ilyen eseményt, mivel fontosnak tartom, hogy olyan élményeket adjak mindenkinek, amelyek kiszakítanak minket a hétköznapokból” – tette hozzá.

 

A szultánok és háremhölgyek között néhány további híresség felbukkant a tömegben, közöttük Debreczeni Zita és Gianni, Tolvai Reni, Szegedi Kata, Wossala Rozina, Árpa Attila, Lakatos Márk, Baronits Gábor és Kentaur.