100. epizódjához közeledik a Universal Channel népszerű nyomozós sorozata

Két ballábas nyomozások, elszánt bűnözök – a Universal Channel egyik legnépszerűbb karaktere Adrian Monk, aki hétről-hétre meg tudja lepni még a legnagyobb rajongókat is. Február végén új epizódokkal jelentkezik a dramedy sorozat, a hetedik évadban pedig feltűnik a nagyon dögös és legalább annyira vicces Sarah Silverman is, aki Monk elsőszámú rajongóját alakítja. De vendégszerepel az évadban Eric McCormack, az Észlelés sztárja is, na meg feltűnik fél tucat régen látott ellenség is az új epizódokban. Kedvenc detektívünknek pedig össze kell magát szednie, ha sikerrel akarja zárni századik nyomozását.

A kényszerbeteg Monk (Tony Shalhoub) regénybe illő kalandjai február 19-én folytatódnak a Universal Channel műsorán, a 7. évadban pedig lesz gyilkosság egy tengeralattjárón, halálos sakkjátszma, a csúcsot pedig az jelenti majd, amikor három hajléktalan próbálja meg felbérelni Adriant, hogy oldjon meg nekik egy fura esetet. A 16 epizóddal jelentkező új etapban lesz még életveszélyesen megfenyegetett bokszoló, egy gyönyörű taxis bűnöző és megannyi ismert arc is.

Az eddig a csatornán soha nem látott kalandokban ugyanis feltűnik többek közt Sarah Silverman is, aki az amerikai stand-up comedys világ egyik kedvence. Egy éles nyelvű csaj, aki a nagydumás férfiak közt próbál mosolyt csalni az arcokra. A Monkban pedig visszatérő szereplőként alakítja a nyomozó elsőszámú rajongóját, aki belekeveredik egy gyilkossági ügybe. A sorozat 7. évadában feltűnik majd a szintén a Universal Channel műsorán brillírozó Eric McCormack is, aki az Észlelésben játszik skizofréniás professzort.

A dramedy 100. részében azonban Silverman és McCormack mellett olyan ismert arcok is tiszteletüket teszik, mint a Barton Fink, A nagy Lebowski és a Transformers sztárja, John Turturro. A jubileumi epizód pedig Monk legnagyobb támogatói mellett felsorakoztatja majd a nyomozó legveszélyesebb ellenségeit is.

Monk – 7. évad, február 19-től, minden hétköznap 19:20-kor csak a Universal Channel műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*