ÜNNEPEL A VÁROS, GYERE TE IS!

Spread the love

Annak örömére, hogy Veszprém lehet az Európa Kulturális Fővárosa 2023-cím birtokosa, óriási bulit rendezünk, amelyre mindenkit, különösképpen a veszprémieket és a régióban élőket szeretettel várunk! Minden program ingyenes.

Az Európai Unió Bizottsága által delegált nemzetközi szakértői testület a pályázó városokban tett múlt heti látogatásai után úgy döntött, hogy Veszprémet javasolja 2023-ra az Európa Kulturális Fővárosa címre. A cím elnyerése óriási lehetőség, megtiszteltetés, és hatalmas munka is egyben, amely végül azt eredményezheti, hogy olyanná formáljuk Veszprémet és a balatoni régiót, amilyennek a három éve készülő pályázatunkban megálmodtuk.

Programjaink nagy részében az összefogás, a közösségteremtés célkitűzése dominál. Szeretnénk, ha ezt a győzelmet és ezt a lehetőséget minden veszprémi és minden, a balatoni térségben élő ember magáénak érezné.Fontos tervünk az is, hogy a kicsit felemás turisztikai szezont kibővítsük, és elfogadottá tegyük, hogy nem csak nyáron tud izgalmakat és szépségeket kínálni Veszprém és a Balaton.

Mindezek miatt és határtalan örömünk okán is, első lépésként mindenkit arra buzdítunk, hogy jöjjön ki a veszprémi belvárosba, élvezze programjainkat és engedje meg magának, hogy velünk együtt örüljön Veszprém Európa Kulturális Fővárosa pályázaton elért győzelmének!

veszprem

 

Comments are closed.