Szeretnénk meglátni azt a céldobogót!

Spread the love

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a Steelvent Ózd Rallye előtt.7

Kertész Krisztián – Velezdi Eszter Opel Astra OPC – FA-ZE Tyre Repair Kft. Steelvent Ózd Rallye – 2018.08.31-09.02. 17 gyors ami gombócból is sok lehet néha, vár rátok két nap alatt, egy salakpályás prológgal megspékelve. – Jó versenynek ígérkezik az Ózd-Salgó rallye, sok gyorssal és változatos pályákkal. A prológ pedig mint mindig, csemege lesz a nézők számára. Szombaton Domaháza-Zabar, Cered-Zagyvaróna, Salgótarjáni városi gyors, és a Királdi körgyors vár rátok. Régi jó kis szakaszok egy új városival megspékelve. Mire is számítottok ez első napon, miként tudtok a gumikkal és az üzemanyaggal bánni, hogy elég legyen minden gyorsra? – A szombati pályákból a Királdot ismerjük, Ceredet pedig nagyon várjuk, hiszen Magyarország kiemelkedő szintű pályája. Az üzemanyaggal nem lesz probléma, a gumi az kérdéses, hogy fogja bírni, és még azért az időjárás is okozhat meglepetéseket. Vasárnapra csak hat gyors marad, de egy új szakaszt rakott bele a rendező a Sámsonháza-Nagykeresztúrt. Ismerős-e nektek ez a gyors, mentetek-e régen rajta, vagy új és most mentek rajta először.  – Vasárnapi pályák is jónak ígérkeznek, mert mind a tavalyi pályák, így jobb oldalról ismerősek Krisztián számára. Zagyvaróna pedig a másik irányból sem lesz kisebb kihívás, mint első nap.

A szombati 11 gyors és a vasárnapi 6 gyors után salgótarjánban vár benneteket a céldobogó. Mennyire néz ki nehéznek a Steelvent Ózd Rally így első ránézésre? – Nehéz lesz ez nem kérdés, szeretnénk meglátni azt a céldobogót. Ha ez sikerül, az eredmény sem marad el.

Az Opel motorja a Baranya Kupán megadta magát. Azon kívül lesz-e még valami vérfrissítés a kocsin? – Az autónk jó, és sikerült motort varázsolni bele, ez még nem lesz a régi, de szólni fog ez is.

Hajósi Miklós

 

Comments are closed.