Péterfi Judit a kiskosztümöt két hétre foci mezre cserélte

Spread the love
A Story4 csatorna oszlopos tagja levetkőzve a határozott bemondónő szerepét párjával kiutazott Brazíliába, hogy kedvenc csapatainak szurkoljon. Testközelből láthatja játék közben a világsztárokat. A világbajnokságra ezúttal nem dolgozni jött, hanem rajongóként élvezni a rangadókat.
Életem első foci világbajnokságára a páromnak köszönhetően jutottam el. Neki ez már a 4. világbajnoksága, igazi megszállott, nekem az első. Már otthon kikészítette a kedvenc csapataim mezeit, hogy legyen miben szurkolnom. Szerencsére a legjobbkor talált meg, ugyanis meg egy ilyen ország, ilyen hangulattal és ilyen közönséggel. Én már általános iskolásként is imádtam a focit. Mindig a televízió előtt ültem, amikor indult a világbajnokság, és négy évente ilyenkor próbálom minimalizálni a munkámat, csak hogy minél több meccset láthassak. Olyan helyen születtem, ahol történelme van a futballnak. Tatabányán sok híres focista játszott, és volt nálunk a Real Madrid is. Korábban Magyarországon találkoztam David Bechammel, de Madridban is forgattam a Real Madrid sztárjaival, óriási élmény volt. A tatabányai Bányász meccsek is legendásak voltak. Sajnos ennek vége. A foci nálam szerelem, rengeteg külföldi mérkőzésre utaztam már csak a szerelem miatt. Milánó, Barcelona, Róma, Berlin, München, Madrid. De most teljesült egy régi álom, a világbajnokság, amit a páromnak köszönhetek, aki ezt most leszervezte. Én teljesen fanatikus vagyok, és levetkőzve a híradós, komoly, bemondónő szerepét, kis kosztümöt felváltja a mez, egy megszállott szurkolóvá válok, és most Brazília pedig egy igazi paradicsom lesz. Már voltam itt kétszer, most harmadjára vagyok itt – mesélte ujjongva a csinos műsorvezetőnő. 
- Igazából álmomban sem mertem remélni, hogy egyszer ott ülök majd én is a kedvenceim mezében, ott azok között, akiket mindig csak irigykedve néztem, hogy milyen kiváltságosak. Libabőrös voltam, ahogy beléptem az első stadionba az Argentína-Svájc mérkőzésre. Már a metróban elkezdték a szurkolók a dalokat, tomboltak a meccsen, és mivel győztek, így a meccs után is. Nőket külföldön mindig lehet látni mérkőzéseken, itthon kevésbé. Egy szó mint száz, ilyen világbajnokság mint a mostani egyhamar nem lesz. Mert itt egyesül minden: tengerpart, napsütés, jó hangulat, fergeteges bulik, imádni való brazil emberek, vagyis itt nem csak a foci és a sztárok tudása pazar, hanem a körítés is. Testközelből látni játék közben a világsztárokat pedig fantasztikus. Most Brazíliába nem dolgozni jöttem, hanem rajongóként élvezni a szuper rangadókat. Örülök, hogy ez is megadatott! 

Comments are closed.