Nem volt bomba a Combinokon

Spread the love

Bombariadó miatt egy ideig leállt a 4–6-os villamos a Jászai Mari tér és Széll Kálmán tér között. Jelentős területet  kerítettek körbe a téren a rendőrök, számos rendőrautó is állt a járdaszigeten. A Budapesti Rendőr-főkapitányság később azt a tájékoztatást adta, hogy a nem volt bomba a Combinokon.

A Budapest VI., Nyugati Pályaudvar előtti villamosmegállóban 2015. január 17-én 14 óra 30 perckor egy 6-os járatszámú Combinoról leszálló, jelenleg ismeretlen férfi arra szólította fel a megállóban álló utasokat, hogy ne szálljanak fel a következő szerelvényre, mert azon bomba van. A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai a Budapest II., Széll Kálmán téren, a felújítás miatt amúgy is zárt területen félreállították az érkező két 4-es és 6-os járatszámú szerelvényt, amelyeket a rendőrség átvizsgált.

A rendőrség tűzszerészei az átvizsgálást 15 óra 50 perckor fejezték be. A villamosokon robbanó anyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. Az egyelőre ismeretlen férfit közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

img_2964

Comments are closed.