Mesterházy: szavazzon ránk, aki nem akar félni!

Spread the love

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, az ellenzéki Összefogás miniszterelnök-jelöltje beszél lakossági fórumán Győrben, a Bartók Béla Művelődési Házban 2014. március 3-án. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, az ellenzéki Összefogás miniszterelnök-jelöltje beszél lakossági fórumán Győrben, a Bartók Béla Művelődési Házban 2014. március 3-án.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Szavazzon az Összefogásra, aki nem akar félni – biztatta hallgatóságát hétfői győri fórumán Mesterházy Attila, a tömörülés miniszterelnök-jelöltje, az MSZP elnöke.

  “Szocialistáktól, baloldaliaktól, demokratáktól az elmúlt 24 évben, bármikor voltunk is kormányon, soha, senkinek nem kellett félnie” – jelentette ki a politikus.     Mint mondta, nem kell foglalkozni azzal, mit mutatnak a közvélemény-kutatások, mert az emberek félnek megmondani a véleményüket.       Ezért arra biztatta hallgatóságát, hogy a felméréseknél vallják magukat Fidesz-szavazónak, majd április 6-án húzzanak be egy “bazi nagy ikszet” az Összefogás és jelöltjei mögé, hogy megismétlődhessen a 2002-es példa, amikor az exit pollok által jelzett nyolcszázalékos előnye dacára elvesztette a választást a Fidesz.     “Egy olyan Magyar Köztársaságnak akarok a miniszterelnöke lenni, ahol nem csak a jelenlegi ellenzéki demokratikus erők szavazói érzik otthon magukat” – mondta Mesterházy Attila, hozzátéve, olyan kormányt akar, amellyel egy jobboldali konzervatív szavazó is békében tud élni, és nem akarják kirekeszteni a nemzet egészéből, hiszen “ennek az országnak nem harcra, hanem békességre van szüksége”.     A politikus, akit a rendezvény helyszíne előtt 40-50 ellentüntető, bent őt felállva, tapsolva fogadó 400 fős hallgatóság várt, arról beszélt: érdekes, egyben “nagyon-nagyon mocskos” kampány lesz a mostani, amelyben “az ellenzék ellen tüntetnek a kormánypártiak”, miközben pártjaiknak írásba foglalt programja sincs.

Forrás:MTI