Másfél méteres fa, körülötte a család, az ajándék pedig egy élmény

Spread the love

Másfél méteres fa, körülötte a család, az ajándék pedig egy élmény – ilyen lesz idén a karácsony a Bónusz Brigád és a GKI Digital kutatása szerint.

Az emberek közel 60 százaléka kifejezetten várja a karácsonyt, bár mindenki másképp – ez derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital között nagy karácsonyi felméréséből. A legtöbben otthon lesznek, szűk családban ünnepelnek, jóllehet inkább elutaznának és párjukkal kettesben töltenék az ünnepeket. A magyarok több mint fele élményt ad ajándékba, kiváltképp a nők és a fiatalok.

Egyre többen adnak élményt karácsonyra – míg tavaly a megkérdezettek 45, addig idén már 54 százaléka ad élmény bónuszt, kupont, jegyet szeretteinek. A nők és a fiatalok még ennél is nagyobb arányban választják az ajándékozásnak ezt a formáját. „A nők hozzák meg a legfontosabb vásárlással kapcsolatos döntéseket egy család életében, sokszor ők tartják egyben a családot, és ők tudják a legjobban, hogy a közös élménynél nincs jobb ajándék.” – mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

 

Comments are closed.