Hippi közösségben nevelkedett az X-Men sztárja

Spread the love

rebecca_romijnSzexi kék dressz vagy ezredesi kosztüm? Rebecca Romijnt már olyan színészek mellett láthatta a közönség, mint Halle Berry, Antonio Banderas, Hugh Jackman vagy éppen Patrick Stewart. Legtöbben talán az X-Men szexi Mystique szerepéből ismerik, most azonban A titkok könyvtára karakán Eve-jeként bonyolódik újabb kalandokba.

 

Rebecca Romijn már négy évesen musicalekben szerepelt, az utóbbi években pedig számos mozifilmben is megcsillogtatta tehetségét. A kétgyermekes anyuka nemrégiben a Universal Channel vadonatúj sorozatában, A titkok könyvtárában tűnt fel, ahol Noah Wyle jobbkezeként küzd a sötét erők ellen. A színésznő, aki sokáig modellként is bizonyított, máig irigylésre méltó formában van.

„Northern-Califoniából származom, egy egyetemvárosból, ott nőttem fel egy mondhatni hippi-közösségben, ami nagyon természetes környezet. Különleges volt, hiszen ott inkább a tudás, mintsem a kinézet számított. Nem tudtam semmit a divatról vagy a sminkelésről. Egyetem után elköltöztem Párizsba, ahol kívülállónak éreztem magam, így muszáj volt felzárkóznom stílusérzék terén is.” – emlékezett vissza Rebecca.

Mára a karrier mellett családjának is igyekszik minél több időt szentelni, ám a forgatások ezt sokszor megnehezítik.

„Californiában élünk, A titkok könyvtárát viszont Portlandben forgattunk, ami két órás repülőút otthonról. Mindig hazautaztam a hétvégékre, de mivel a férjem is egy színdarabon dolgozott, a nagyszülőkre bíztuk a srácokat. Nehéz volt, de engem a munkám is nagyon boldoggá tesz – úgy érzem, hogy a gyerekeimnek is egy kiegyensúlyozott anyára van szükségük, hogy pozitív példát vehessenek.” – vélekedett Eve Baird megformálója, aki hazatérve a könyvtáros tanoncokat gyerkőcökre és háziállatokra cseréli.

Tarts Rebeccával és az újabb küldetésekkel A titkok könyvtára záró epizódjában, február 2-án, a Universal Channel műsorán!

titkok_konyvtara

Comments are closed.