DK: Indítsuk el a lavinát!

A DK Márki-Zay Péter támogatására kéri a hódmezővásárhelyieket a polgármesterválasztáson

A Demokratikus Koalíció Márki-Zay Péter támogatását kéri minden szavazójától a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztáson, hogy történelmi sikert érhessen el a Fidesz uralmának szimbólumává vált Hódmezővásárhelyen.

Személyének alkalmasságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a hadjárat, amit a Habony-média indított ellene az elmúlt hetekben. Vásárhelyet megcsapta a változás szele! A bevallottan konzervatív értékrendet képviselő polgármester-jelölt tömegeket döbbenthet rá arra, hogy a Fidesz már rég nem konzervatív, de legfőképpen nem demokratikus párt. Márki-Zay Péter viszont igazi demokrata és méltó kihívója a kormánypárt jelöltjének. Néhány hónappal az országgyűlési választások előtt olyan lavina indulhat el a Lázár uralta vidékről, mely képes maga alá gyűrni a maffiaállamot.

Arra fogjuk buzdítani a DK minden támogatóját, szimpatizánsát, aktivistáját, hogy segítsék Márki-Zay Péter kampányát. Azt kérjük minden demokratától, hogy menjen el szavazni február 25-én, és támogassa Márki-Zay Pétert!

Indítsuk el a lavinát!

A Demokratikus Koalíció Csongrád 4. Ovk. elnöksége nevében:

Mucsi Tamás

választókerületi elnök

Comments are closed.