Csodalámpa- kell az olaj a lámpásba!

Spread the love

A Csodalámpa Alapítvány támogatóihoz fordul az alábbi közleménnyel:

Két, októberi rendezvényre szeretnénk felhívni a figyelmét, melyek bevételéből további csodalámpás gyermekek kívánságait tudjuk teljesíteni. 2014. augusztus végéig  156 újabb gyermekálmot valósítottunk meg, s ezzel már 2379 teljesített kívánság olvasható a honlapunkon.

Meska-kézműves tanfolyamokkal a beteg gyerekekért

Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének egy hétvégi kézműves tanfolyamon részt venni, kisebb lakberendezési tárgyakat, ékszereket készíteni, mindeközben segíteni egy beteg gyermek álmának a valóra váltásában.  A Design Hét keretein belül október 10-én és 11-én a Csodalámpa Alapítvány és a Meska csapata közös rendezvényén (Paloma Budapest, V. Kossuth Lajos utca 14-16., félemelet) összesen 4 tanfolyamon lehet részt venni, melynek bevételéből a Győrben élő 10 éves Dávid kívánságát teljesítjük. Dávid súlyos vérképzőszervi zavarral küzd, júliusban csontvelő transzplantáción esett át, jelenleg is a Szent László Kórházban fekszik. Nagyon jól tanul, de a kezelések miatt nem jár iskolába, így egy laptopot kért az alapítványtól, hogy annak segítségével tudja követni az órai ismereteket.

A kézműves tanfolyamokra a jelentkezés: http://meska.csodalampa.hu/csodalampa/

Ne érje be a nézelődéssel, csatlakozzon a mesteremberekhez, akik hagyományos kézműves technikákat tanítanak Önnek. Szőjön, fonjon, nemezeljen! Részvételével nem csak jó néhány saját készítésű egyedi alkotással lehet gazdagabb, hanem egy súlyosan gyermek kívánságának teljesítéséhez is hozzájárulhat!

Maratoni futók a Csodalámpáért – Olaj a lámpásba

Kedves támogatónk, Dr. Nagy-Baranyi Nóra október 11-én indul élete első maratoni távú versenyén, a 29. Spar Maratonon. A Csodalámpa Alapítvány nagyköveteként a futással szeretné segíteni a munkánkat és felhívni a figyelmet a tevékenységünkre, illetve az adnijo.org oldalon szervezett gyűjtésre. Kérjük, akinek módjában áll, terjessze e szép kezdeményezést és az újszerű adományozási lehetőséget, legyen Ön is a Csodalámpa dzsinnje! Az Olaj a lámpásba linkje átirányít arra az oldalra, ahol az online jegyvásárláshoz hasonló módszerrel, pár kattintással segíthet. Köszönjük!

A Csodalámpa Alapítvány az adnijo.org lapon folyamatosan jelen lesz, amennyiben Ön az ismeretségi körében vagy sporttársai között a Csodalámpát támogató, hasonló „crowdfunding” kampányt (közösségi finanszírozás) kíván indítani, kérjük, jelentkezzen a csodalampa@t-online.hu címen. A témáért felelős önkéntesünk keresni fogja Önt. Támogatását előre is köszönjük.

Látogassa, olvassa, és ha tetszik, ossza meg a már 28.000 követővel rendelkező Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan beszámolunk az alapítvánnyal kapcsolatos fontosabb eseményekről, érdekes kívánságokról, támogatási lehetőségekről.

 


Comments are closed.