Az versenyautó is elromolhat néha…

Spread the love

Egy teljes gyors adatott meg Kromome Ákosnak és navigátorának, Pásztor Tamásnak a 2020-as Salgó ralin.

 Salgó Rally 202029

Kronome Ákos – Pásztor Tamás Skoda Fabia – East Motorsport Kft. Salgó Rally 2020 – 2020.07.18-19.

Villáminterjú Ákossal a pilótával.

Sajnos csak a gépátvételen és a rajtceremónián sikerült a Skodát megmutatnotok a kilátogató szurkolóitoknak. Gondolom nem ez volt, a célotok. Milyen céllal is vágtatok neki a gyorsoknak? - Természetesen nem ilyen céllal utaztunk Salgótarjánba, de ez most így alakult. Ez technikai sport, az autó is elromolhat néha. Szerencsére ritkán esik meg velünk. Vártuk már nagyon a versenyt, ennyi kihagyás után. Mindenképpen szerettük volna teljesíteni ezt az érdekes versenyt, ez most nem jött össze, majd legközelebb.

Vasárnap következett az első gyors számotokra ahol az abszolút ötvenedik helyre hoztátok be a Skoda Fabia-t a nyolcvanöt ORB és ORC-s induló közül. Ez elfogadható eredmény volt tőletek? - Az első gyors eléggé gyengére sikerült tíz hónap szünet után érzésre, de az időnk ennek ellenére nem lett rossz.

Aztán következett a huszonhat kilométeres Bátonyterenye – Mátraalmás körgyors. Mi is történt, hogy idejekorán búcsúztatok 2020 első ORB versenyétől? - A második gyorsaságin a kör részt majdnem sikerült befejezni, amikor egy jobbos kanyar után nagyjából irányíthatatlanná vált az autó. Először defektre gondoltam, sikerült az úton maradnunk, félreálltunk, hogy kicseréljük, de a nézők már mondták, valami eltört a futóműben. Sajnos a lengéscsillapító tört el és kifordult a kerék. Így lett vége a Salgó rallynak számunkra.

Legközelebb a Miskolc Rally következik, ott számíthatunk rátok?Miskolcra nagyon készülünk, az autó is készül, ott leszünk, várjatok minket.

 Salgó Rally 202086

Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is!

 

– Hajósi Miklós –

 

Comments are closed.