Az EDDA újra az Arénában!

Spread the love

A MOL benzinkutakon tegnap óta kapható az Edda Művek 33. albuma, amely két korongot is tartalmaz egyszerre: tizenkét új szerzeményt Dalok a testnek és tízet Dalok a léleknek címmel.

Edda 33

A remek hangulatú lemezbemutató sajtótájékoztatójukon a Harley Davidson szalonban olyan titkokat árultak el a dalok születésének nem mindig áldott körülményeiről, amely azt bizonyítja, hogy a több évtizede együtt muzsikáló zenekar háza táján még mindig egészségesen zajlik az élet. Az alkotás során nem ritkán még egymást is meg tudják lepni valami újdonsággal, ami képes tovább tolni a banda szekerét. A 44 éve színpadon álló Pataky Attila joggal büszke arra, hogy a zenekara soha nem csak a régi slágereiből állította össze koncertműsorát, mindig hozzá tudtak tenni olyan új dalokat, amelyekkel igyekeztek – sajátos Edda-stílusban – reagálni a világ és a közvetlen környezetünk éppen aktuális apróbb-nagyobb dolgaira.

Edda20182

Elvárható-e ennél több egy vérbeli rockzenekartól? És az Eddánál itt nincs is vége! Aki március 10-én jegyet vált a Papp László Budapest Sportarénába, megbizonyosodhat róla. Olyan zenészvendégek késztetik az Edda tagjait a legjobb formájuk előcsalogatására, akikről nem mi, hanem a külföldi koncertlátogató közönség állítja, hogy világszínvonalon játszanak. Szóval: soha rosszabb tavasznyitót az Arénában! Jegyek: www.broadway.hu

 

Horváth Gábor Miklós

 

Comments are closed.