Az álomtól a megvalósításig: amikor a 2 az 1-ben új értelmet nyer

Spread the love

Több mint két évvel ezelőtt, a New York-i divathétnek köszönhetően kezdte meg a közös munkát Feng Chen Wang és a Converse.  Ennek a látványos együttműködésnek a továbbgondolásaként született meg a Chuck 70 2-in-1 is, ami már itthon is elérhető black és persimmon orange színállásokban.

 Converse x Feng Chen Wang_2_kicsi

A 2018-as New York-i divathéten Wang kollekciójának kiegészítő darabjaiként került kifutóra a Converse és a designer első szerelemgyereke – egy elemeire bontott, majd újragondolva összetett Chuck 70, kézzel festett részletekkel. Röviddel a bemutató után Wang el is kezdte részletesebben kidolgozni a merész koncepciót. Az ezt követő évet egy olyan álom megtervezésének szentelték, amely színeiben és formájában is képes ötvözni Wang dekonstrukció iránti szenvedélyét és az ikonikus Converse megjelenést. Így egy igazán formabontó stílust sikerült megalkotniuk.

A több talpészből és dupla vászonból álló sneaker egy kirakós következetességével épül fel. A csaknem molekuláira bontott cipő azonban még rétegződő felépítése mellett is hamisítatlan Converse kényelmet biztosít viselőjének.

A Converse x Feng Chen Wang Chuck 70 2-in-1 már elérhető a BP Shop üzleteiben.

 

Comments are closed.