A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület és a Segédlevél Közhasznú Alapítvány közgyűlése

Spread the love

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület és a Segédlevél Közhasznú Alapítvány 2019. április 05-én tartotta éves közgyűlését. A program első felében Winkler Károly az egyesület elnöke, Kránitz Ferenc a pénzügyi felügyelőbizottság elnöke, valamint Tuba Szabolcs az alapítvány elnöke tartotta meg 2018 évi. beszámolóját.

IMG_0053

 

Winkler Károly elmondta, hogy az elmúlt esztendőben az ipartestület megkezdte a visszabirtokolt „régi” Iparos Székház felújítását és az idei év januárjában birtokba is vette azt, így a központi ügyintézés helye a jelenleg is felújítás alatt álló épületben, a Szent Imre utca 3-ban történik.

Sikeres, több száz főt megmozgató rendezvények kerültek megrendezésre 2018-ban, többek között pl. Iparos Bál, Iparos Családi Nap, Iparos Kirándulás, Adventi Jótékonysági Faház üzemeltetése.

A szakképző iskolákkal még szorosabbra fűztük az eddig is jól működő kapcsolatot, s megvalósult egy Pályaválasztási Fórum is.

 IMG_0046

A közgyűlés egyhangúan elfogadta mind a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, mind a Segédlevél Közhasznú Alapítvány pénzügyi beszámolóját a 2018-as évről, eredményesnek és sikeresnek ítélte meg az egyesület és az alapítvány működését is.

A szakmaiság megőrzésén és a szakképzésben résztvevő fiataloknak való elméleti és gyakorlati ismeretek átadásán túl, Ipartestületünk tevékenységéről szóló információkat a folyamatosan megújuló weboldalunk (www.movip.hu) és egyéb, a Facebook (Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület) közösségi oldal segítségével közvetíti az érdeklődők felé

A közgyűlés második fele az díjazásokról és az elismerésekről szólt, átadásra kerültek az ipartestületi tagság évei után járó jubileumi oklevelek, valamint az arany- és ezüstkoszorús mester címek.

Díjazottak:

    • 10 éves – Jubileumi Oklevél /2008. évtől tag/:Czakó Csaba, Erdős Beton Kft., Gecsei Sándorné, Lala-Ép 97 Bt., Légrády és Társa Kft., May Ferenc, Meichelbeck Gábor, Óvárvill Kft., Rigó Kálmán, Sárközi László, Soós Tamás, Szabó József, Varga Ferenc, Viola József
  • 25 éves – Jubileumi Oklevél /1993. évtől tag/:Fördős Ferenc, Korcz Miksa, Smuk Árpád

    • 30 éves – Jubileumi Oklevél /1988. évtől tag/:Bixi-Trans Kft., Bozsaki István, Fazekas László, Haszonits József, Tóth József
  • 40 éves – Jubileumi Oklevél /1978. évtől tag/:Darázs Jenő, Winkler Károly (villamos ipari vállalkozó)

  • 50 éves – Jubileumi Oklevél /1968. évtől tag/:Fazekas Györgyné, Picher József 
  • Ezüstkoszorús Mester:  

Fenes Gábor, Fördős Ferenc, Horváth Zoltán, Korcz Miksa, Smuk Árpád, Tuba Szabolcs

 

  • Aranykoszorús Mester: Darázs Jenő, Dobos Gyula, Felber Tamás, Heveder Zoltán, Winkler Károly (villamos ipari vállalkozó)

 

  •  

Comments are closed.